Akkor vége?
2021. április 08. írta: ZolkoW

Akkor vége?

Akkor röviden: igen.

Hosszabban: Abban a formában, ahogy eddig volt, már nem lesz. A basszusmuhely.hu betöltötte a feladatát, aki akarta, már elolvasta, megvitatta, de 15 éve még a képarány is más volt, amit használtunk fotózáshoz.. 
A zolkowpreamps.com sosem készült el, de arra jó volt, hogy egyszerűen meg tudtam adni valakinek a számlaszámomat. Juteszembe, az elektronika készítés.. nos, erősen szünetel, inkább úgy mondanám, hogy leállt. 
Miért? Mert túl sok. Még úgy is, hogy ilyen lassan dolgozom. Ez mindig is munka mellett zajlott, de 10 éve még több időm volt ilyesmikre, meg talán több lelkesedésem. Azóta rájöttem, hogy amelyik részét szeretem csinálni (tervezés, kitalálás), az nagyon-nagyon kevés százaléka az egésznek, és ami egyáltalán nem hiányzik (papírozás, alkatrészvadászat, vámoltatás, fejbentartás, intézés, csomagolás..) arra meg nagyon sajnálom az időmet. Ha valaki azzal a dumával jön, hogy mindenkinek arra van ideje, amire szeretné, akkor közlöm vele, hogy én is épp erről beszélek ;)

Az ígéretek tudjuk, milyenek. Szóval nem biztos, hogy lesz biciklis tartalom, sőt, egyáltalán bármilyen tartalom, de jelen pillanatban sokkal könnyebb elképzelnem azt, hogy megírom, hogy alakítottam át egy tűzoltókészüléket tubeless boosterré, mint hogy feltegyek végre egy összefoglalót arról, miben más az aktív blend a passzív blendhez képest. 

Biztos felmerül a kérdés, hogy nem érte meg az elektronikákat csinálni? Nos... ha kicsit drágábban adnám őket, meg is érhetné, csak tudjátok, hányszor számoltam ki a 10 év alatt, hogy egy elektronikán mennyi haszon van? Egyszer sem, mert pont ennyire érdekelt :)

A bejegyzés trackback címe:

https://zolkow.blog.hu/api/trackback/id/tr5816494870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása